Bedrijfsevents laat je organiseren door Team Verbind - Team Verbind
21869
post-template-default,single,single-post,postid-21869,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Bedrijfsevents laat je organiseren door Team Verbind

Bedrijfsevents laat je organiseren door Team Verbind

Om uw personeel te belonen en tevreden te houden adviseren wij van Team Verbind dat bedrijfsevents een absolute investering zijn in de cultuur van uw bedrijf. Bedrijfsevents zijn een goede manier om uw tevredenheid kenbaar te maken en daarnaast voelt het voor de werknemers als een beloning voor hun werkzaamheden. Daarnaast hebben bedrijfsevents een belangrijke functie in het communicatie- en motivatieproces. Het is niet de vraag of je bedrijfsevents moet organiseren, maar wanneer. Wil je meer informatie ontvangen over bedrijfsevents van Team Verbind? Neem dan contact op. Verder lezen mag ook, je leest hier alles wat je moet weten over bedrijfsevents of een personeelsfeest organiseren.

Wat zijn de trends betreft bedrijfsevents?

Het is helemaal hip en leuk wanneer u als bedrijfsevents een klein (mini)festival weet te realiseren. Denk hierbij aan veel zitzakken, een podium of misschien wel een grote tent met een artiest van het hogere segment. Bij Team Verbind snappen we dat iedereen weer een ander budget heeft voor bedrijfsevents en dat een minifestival misschien iets te veel is gevraagd, maar ook daarvoor kan je ons benaderen! Bij ons staat voorop dat er verbinding plaatsvindt tussen uw werknemers en werkgevers, voor ieder budget.

Naast een (mini)festival als bedrijfsevents, kan je ook een hele andere kant op gaan, een kennis event! We horen u denken, een kennis event? Ja, geen kennis event in een zaal met Spa rood en Spa blauw. Nee, een kennis event op een bijzondere locatie, misschien in een bos of in een weiland tussen de koeien. Je kan het zo gek niet bedenken. Het interessante van deze kennis events als bedrijfsevents, is dat er veel interactie ontstaat of kan ontstaan. Een interessante spreker kan het verschil maken! Zo’n kennisevent als bedrijfsevent kan je totaal naar wens inrichten. Plaats bijvoorbeeld een fotohokje en je komt tot een ongedwongen sfeer waarbij werknemers gelijk voor interactie zorgen. Heeft u al eens gedacht aan zulke bedrijfsevents?

Je ziet het al vaak genoeg voorbij komen als events voor consumenten, een Food Truck Festival! Iedereen houdt van lekker eten, dus dit is ook een puntje om te overwegen wanneer je gaat investeren in bedrijfsevents. Er zijn natuurlijk honderden manieren om good food terug te laten komen bij jouw bedrijfsevents. Zeg in ieder geval het lopend buffetje maar gedag, die tijd is geweest! Filterkoffie? No way! Huur een espressobar of nog leuker, een espressobakfiets! Wat we ook vaak merken zijn de vraag naar schalen bittergarnituur. Wij adviseren om deze op je bedrijfsevents op een iets andere manier terug te laten komen. Bijvoorbeeld door een foodtruck voor de deur te zetten, ambachtelijke frieten met een klodder mayonaise en de beleving is daar! Want ook daar staat Team Verbind voor tijdens bedrijfsevents, beleving.

Het themafeest is terug van weggeweest. We mogen ons weer helemaal opdoffen en ervoor zorgen dat we er het meest foute uitzien tijdens een foute party als bedrijfsevents! Iets wat uw werknemers niet gauw door zullen hebben maar wat toch daadwerkelijk zo is tijdens uw thema bedrijfsevents, iedereen bevindt zich in dezelfde laag van de hiërarchie. Waarbij status vaak uitgedragen wordt in kleding, is dat met een thema feest als bedrijfsevents te voorkomen. Dit komt dan uiteindelijk weer ten goede van de onderlinge feeling van het team.

Last but not least, organiseer uw bedrijfsevents met een tv-show als basis. Denk hierbij aan een Ik Hou Van Holland editie alleen dan in het jasje van uw bedrijf. Met dit soort bedrijfsevents merk je heel snel dat teambuilding vanaf seconde één essentieel is. U kan natuurlijk ook denken aan het tv-programma Wie Is De Mol, wat het overigens ook altijd goed doet als bedrijfsevents.

De mogelijkheden voor bedrijfsevents zijn oneindig!

Laat u zeker niet beperken tot het moeten organiseren van bedrijfsevents maar begin het organiseren van bedrijfsevents met het maken van doelstellingen. Wat is belangrijk voor mij als werkgever? Wil ik mijn werknemers meer laten samenwerken of ze wellicht kennis op laten doen? Vragen die u zichzelf kan stellen om tot de juiste doelstellingen te komen van uw bedrijfsevents. De traditionele bedrijfsevents in de vorm van een gezellige avond met een bittergarnituur en een drive-in show zijn wel verleden tijd. Met deze vier punten kom je een heel eind voor de inrichting van uw bedrijfsevents! Waarbij Team Verbind u natuurlijk heel graag helpt.

  • Teambuilding | Jouw werknemers laten samenwerken en de essentie hiervan laten inzien
  • Kennis verbreden | Werknemers op een ludieke, gezellige manier kennis bij brengen
  • Communicatie | Een manier om de veranderingen of groei van uw bedrijf op een bijzondere wijze aan de man te brengen

 

Welke soorten bedrijfsevents organiseert Team Verbind?

Met drie verschillende bedrijfsevents zijn er veel mogelijkheden om gepaste bedrijfsevents te organiseren voor uw werknemers. Tijdens de One and all events ligt de focus op het aspect verbinding. U kan bijvoorbeeld kiezen uit communicatie, samenwerking en/of kennismaking. Hele andere soorten bedrijfsevents zijn de Thankfulness events, bedrijfsevents waarbij u uw werknemers kan bedanken. De focus ligt hierbij vooral op waardering wat doorgetrokken wordt in het gehele concept. Tot slot is het mogelijk om Prideful events als bedrijfsevents te organiseren. De aspecten trots en vertrouwen zijn tijdens deze bedrijfsevents van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan de release van een nieuw logo, een fusie of overname waarbij de werkgever een trots gevoel heeft. Succes momenten moeten gevierd worden en niet onopgemerkt voorbij gaan!

Waarom voor Team Verbind kiezen bij bedrijfsevents?

Wij zijn een evenementenbureau dat zorgt voor verbinding binnen uw bedrijf. U kan hierbij denken aan verschillende thema’s, bij bedrijfsevents staan úw waarden centraal: waar staat uw bedrijf voor en wat wil je uitstralen en bereiken? Door deze werkwijze te hanteren bij Team Verbind, zijn bedrijfsevents altijd maatwerk en zijn alle bedrijfsevents uniek. Extern winnen = intern beginnen. U kan heel simpel contact met ons op nemen door te bellen naar 0162 700 550 een e-mail te sturen naar info@teamverbind.nl of ons contactformulier in te vullen op onze website. We helpen u graag met het organiseren van waardevolle, unieke bedrijfsevents! Extern winnen = intern beginnen.

No Comments

Post a Comment