Bijzonder trouwfeest in het buitenland - Team Verbind
21884
post-template-default,single,single-post,postid-21884,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Bijzonder trouwfeest in het buitenland

Bijzonder trouwfeest in het buitenland

Trouwen in het buitenland is voor veel mensen een droom. In werkelijkheid zijn er helaas toch weinig mensen die hier uiteindelijk voor kiezen. Hoe dat komt? Doordat er een heleboel bij komt kijken. Maar wat nou als gespecialiseerde vakmensen jou hierbij kunnen helpen? Dat maakt alles toch een heel stuk makkelijker waardoor jullie meer ontspannen naar jullie droomdag toe kunnen leven!

Trouwen in het buitenland

Vier jullie liefde op een magische plek in het buitenland! Natuurlijk kost trouwen in het buitenland meer tijd in de organisatie dan een bruiloft in Nederland. Het hoeft daardoor niet minder aangenaam te zijn, want Team Verbind en haar partners willen jullie daar erg graag bij helpen! Team Verbind zal in samenwerking met de ervaren weddingplanner Nikki de Lang jullie bruiloft tot een complete en prachtige dag maken die jullie nooit meer te vergeten. Nikki heeft immers al meerdere ervaringen met bruiloften in het buitenland zoals België en Frankrijk. Hierdoor weet ze waarop gelet moet worden en kunnen jullie met een gerust hart jullie wensen met haar bespreken. Haar passie is dan ook om jullie wensen en ideeën om te zetten in de meest bijzondere en persoonlijke dag, een dag die om jullie liefde draait! Nikki is beschikbaar als weddingplanner, ceremoniemeester, maar ook als jullie wat extra hulp nodig hebben bij het plannen van jullie droomdag! Voor meer informatie over Nikki, haar mogelijkheden en haar diensten kun je alvast een kijkje nemen op de site van Nikki de Lang Weddings.

Trouwen op Cyprus

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat jullie gaan kijken in welk land jullie samen willen gaan trouwen. Er zijn talloze opties mogelijk, maar je moet er ook maar net een geschikte locatie kunnen vinden. Team Verbind werkt samen met Xenofon Travel. Zij zijn gespecialiseerd in reizen naar Cyprus en hebben een groot netwerk aan locaties, hotels en kennis over Cyprus. Hierdoor zijn er mooie mogelijkheden ontstaan om te trouwen op Cyprus. Een mooie bruidskamer, maar ook kamers voor jullie gasten kunnen verzorgd worden. Voor de bruid wellicht nog een lekker beauty behandeling tegen de stress? Alles om het jullie zo compleet mogelijk te maken.  Door de grote variatie aan landschappen in Cyprus zijn er veel verschillende sferen & uitstralingen mogelijk waarin jullie kunnen trouwen. Dit gaat van een prachtige kustlijn met grillige strandjes tot ruige natuurgebieden, lieflijke valleien en schilderachtige dorpjes met eeuwenoude kerkjes en kloosters. Ook het weer in Cyprus is heerlijk, het klimaat is namelijk het hele jaar door erg aangenaam en de lente begint al in februari. Eigenlijk zou Cyprus dus voor elk echtpaar een juiste keuze zijn!

Trouwfeest

Om jullie dag compleet te maken mag een trouwfeest natuurlijk niet ontbreken. Hierin kunnen jullie als pasgetrouwd stel met een openingsdans de avond openen om daarna de gehele avond lekker te feesten. Sfeer en beleving is natuurlijk niet te koop, maar wel te creëren. Om deze bruisende feestsfeer te creëren en jullie liefde goed te kunnen vieren ben je bij Team Verbind aan het juiste adres. Team Verbind heeft een breed netwerk waarbij een trouwfeest geen enkel probleem zal zijn en zij weten waar op gelet moet worden voor een goed trouwfeest. Denk hierbij aan de juiste styling: wil je een intieme sfeer met pasteltinten, vintage & stoere sfeer of juist een uitgesproken sfeer met veel felle kleuren? Denk aan de juiste muziek: wil je een dj, band of zanger(es)? Belangrijk is dat buiten Team Verbind ook jullie een fijn en goed gevoel hebben bij de keuze die jullie maken voor de muziek. Dat er ingespeeld kan worden op de reactie van jullie gasten, zodat jullie trouwfeest gegarandeerd een swingend feestje wordt.

Willen jullie nu ook niet jullie droomdag beleven door te trouwen in het buitenland? Voor meer vrijblijvende informatie, neem contact op met Team Verbind!

No Comments

Post a Comment