Hoe werken wij? - Team Verbind
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Hoe werken wij?

Team Verbind vindt het belangrijk om tijdens het kennismakingsgesprek naar de klant toe te gaan, zodat er  wellicht al het een en ander kan opvallen waar Team Verbind later op in kan spelen. Tijdens het gesprek zal er een beeld gevormd worden van de huidige situatie binnen het bedrijf. Omdat de klant op zijn/haar eigen werkplek is ontstaat er een ontspannen gesprek waarin de wensen & behoeften van de klant duidelijk worden. De notulen worden aan het eind van het gesprek doorgenomen met de klant, zodat alle opgeschreven punten overeenkomen met wat er besproken is. Hierna start het proces…

Conceptontwikkeling

Om het concept te ontwikkelen wordt er een creatieve sessie ingepland met de klant en een aantal medewerkers van het bedrijf. Deze sessie heeft een duur van ongeveer een uur, waarbij de uitkomsten door Team Verbind worden verzameld. Door een gezamenlijke creatieve sessie wordt het een co-creatief proces, waarbij medewerkers input kunnen geven voor hun eigen event. Dit creëert enthousiasme en draagvlak. Tijdens de creatieve sessie verwerkt Team Verbind elementen van een tweetal modellen. Deze modellen zijn belangrijk om aan te houden voor een sterk event met betekenis. De volgende modellen worden gebruikt:

 

  • Brand experience model: Dit model kan je helpen bij het ontwikkelen van een (merk-) belevingswereld. Het bouwen van een belevingswereld kan helpen bij het versterken van het interne merkbeeld van medewerkers.
  • Exposure model: Door de inzet van het exposure-model zal het event meer bekendheid krijgen onder de deelnemers waardoor er een groter draagvlak zal ontstaat.

* Tussen het kennismakingsgesprek en deze fase van het proces wordt ook de samenwerking bevestigd a.d.h.v. een offerte.

Concept presentatie

Team Verbind neemt alle resultaten uit de creatieve sessie mee en werkt dit uit tot één geheel. Nadat het complete concept is ontwikkeld wordt er een tweede afspraak ingepland met de klant en de medewerkers die mee hebben gewerkt aan de creatieve sessie. Tijdens deze afspraak zal Team Verbind het conceptidee presenteren aan de hand van een moodboard. Een moodboard is een visualisatie van een concept waardoor het tastbaarder wordt. Dit komt omdat er met foto’s, teksten en afbeeldingen wordt gewerkt. Op deze manier kan de klant zich beter inbeelden hoe het event eruit komt te zien. Na de presentatie zal er gekeken worden of de klant nog op- en/of aanmerkingen heeft ten aanzien van het concept.

Organisatie

Nadat het concept gepresenteerd is en er akkoord is gegeven vanuit de klant, kan de organisatie beginnen! Team Verbind zit hier in de opererende rol en neemt alles uit handen van de klant. Er wordt op gepaste wijze met de klant gecommuniceerd, zodat ze op de hoogte blijven van de vorderingen en of alles volgens plan verloopt. De klant kan tussentijds altijd contact opnemen met Team Verbind voor vragen, informatie, etc. Ook zal er in samenspraak met de klant gekeken worden of er nog behoefte is aan een fysieke afspraak. De pre-exposure fase wordt in dit proces uitgewerkt en ingezet. Hierdoor komen alle medewerkers alvast in contact met hun event, zodat de medewerkers, of relaties (want dat kan natuurlijk ook), enthousiast raken, want dit event wordt hun finale!