Interactie tijdens uw bedrijfsfeest? - Team Verbind
21963
post-template-default,single,single-post,postid-21963,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Interactie tijdens uw bedrijfsfeest?

Interactie tijdens uw bedrijfsfeest?

Het woord ‘interactie’ kan op veel verschillende manieren worden geïnterpreteerd. De doorgaans meest geaccepteerde definitie, zoals die ook in de Van Dale staat, is “het constant op elkaar reageren”. Deze definitie klinkt goed, maar is nog niet geheel duidelijk: wat betekent dit nu eigenlijk in de context van een bedrijfsfeest?

Wij geloven dat het voordelig is voor een bedrijf om met een bedrijfsfeest de verbinding binnen een bedrijf te verbeteren. Interactie is misschien wel een van de meest belangrijke zaken tijdens zo’n bedrijfsfeest. Het zorgt er namelijk voor dat uw werknemers elkaar en ook de leiding van het bedrijf beter leren kennen en begrijpen. Hiervoor is het nodig dat het feest relevant is en een duidelijk doel heeft.

Voor ons is het overigens ook erg van belang dat deze interactie op een informele manier plaatsvindt. Werknemers of relaties moeten niet het gevoel hebben dat zij aan het werk zijn of ergens toe worden gedwongen. Het verbinden moet op een ontspannen & natuurlijke manier gebeuren.

Hoe wij te werk gaan

Team Verbind is een evenementenbureau dat zich bezighoudt met de verbinding binnen uw bedrijf. Deze innerlijke verbinding wordt tegenwoordig, in deze tijd van efficiency en prestatierapporten, steeds vaker over het hoofd gezien en als gevolg hiervan verwaarloosd. Dor onze evenementen in combinatie met marketing zorgen wij ervoor dat de verbinding binnen uw bedrijf verbeterd wordt. U bepaalt de boodschap die u aan de werknemers wilt meegeven. Wat hierbij belangrijk is zijn de bedrijfswaarden deze worden dan ook meegenomen in het concept: wat is de visie & missie van uw bedrijf? Wat wilt u in de nabije toekomst bereiken? Dit en meer wordt verwerkt in de rode draad. Van de hapjes en drankjes tot de styling van het evenement, want alles kan!

Maar hoe bevordert dit nu de zogenaamde interactie? Dat is eigenlijk vrij simpel. Door het bedrijfsfeest een boodschap of doel te geven kunnen de werknemers op een ontspannen en informele manier op zowel zakelijk als persoonlijk vlak met elkaar binden. Wij bieden verschillende soorten evenementen aan. Het soort evenement dat zich vooral richt op interactie noemen wij ook wel the one and all events. Zoals de naam al zegt draait dit om zowel het individu (one) en het collectief (all) van het bedrijf. Het doel van het evenement om de werknemers zich meer verbonden te laten voelen met elkaar en het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn. Als mensen elkaar beter leren kennen zal er namelijk een fijnere en meer ontspannen sfeer zijn op de werkvloer wat natuurlijk voor iedereen postief is. Dit kan op verschillende manieren. Er zijn namelijk verschillende situaties waarin een verbeterde interne verbinding of interactie benodigd of voordelig is.

Verbeterde communicatie dankzij interactie op bedrijfsfeest

Zo zien wij maar al te vaak dat werkgevers met hun handen in het haar zitten: de communicatie binnen hun bedrijf loopt voor geen meter. Communicatiefouten zorgen vaak voor ingrijpende problemen en kunnen haast desastreuze gevolgen hebben. Tijdens een one and all event van Team Verbind met als hoofdonderwerp ‘communicatie’ word hierop gefocust.

Veel nieuwe werknemers?

Heeft uw bedrijf net veel nieuw personeel aangenomen en wilt u dat zij zich thuis en verbonden voelen met en bij uw bedrijf? Hierbij is het belangrijk dat collega’s elkaar wat beter leren kennen voor een positieve invloed op de werksfeer. Ook hiervoor biedt Team Verbind verschillende mogelijkheden. Zoals u al ziet is het duidelijk; ongeacht uw boodschap, bij Team Verbind weet u zeker dat deze boodschap op een duidelijke maar informele manier wordt overgebracht tijdens een evenement.

Relevante activiteiten

Om de interactiviteit te verbeteren organiseren wij tijdens de bedrijfsfeesten activiteiten die echt op het bedrijf slaan. Denk hierbij aan spellen, opdrachten of workshops waar u en uw personeel echt wat aan hebben en waardoor het evenement naast leuk ook relevant gemaakt wordt. Team Verbind staat overal voor open: “wij halen er onze neus niet voor op om erg creatief te zijn met het bedenken van allerlei originele en relevante activiteiten”. Op deze manier is een evenementen niet alleen ontzettend gezellig, maar ook nog eens nuttig!

Niet alleen maar betere resultaten

Veel mensen zijn al snel geneigd om te denken in cijfers. Bijvoorbeeld meer & betere verbinding binnen uw bedrijf zorgen er waarschijnlijk voor dat uw bedrijfsresultaten erop vooruit gaan. Misschien wel een van de belangrijkste gevolgen van een origineel, creatief en interactief bedrijfsfeest is echter het feit dat de werknemers zich meer gewaardeerd voelen en gemotiveerder zullen zijn. Dit is enorm belangrijk aangezien uw personeel, in het Engels ook wel human capital genoemd, het meest waardevolle bezit van uw bedrijf is. U ziet het dus niet alleen terug in uw resultaten, maar ook in de tevredenheid van het personeel. Zij zullen trots en blij zijn voor u te mogen werken.

En ‘gewone’ bedrijfsfeestjes dan?

Natuurlijk, gewone standaard bedrijfsfeestjes zijn ook leuk. Met z’n allen uit eten, paintballen, bowlen, etc. zorgt wel degelijk dat men het gezellig heeft, maar dat is het dan ook wel. Er wordt niet gekeken naar een doel, boodschap of de waarden van het bedrijf. Een gemiste kans, aangezien er met een bedrijfsfeest zó veel meer te bereiken valt!

Bedrijfsfeest organiseren met Team Verbind

Bent u overtuigd en wilt u deze keer wél een bedrijfsfeest waarbij er gefocust wordt op de verbinding en interactie binnen uw onderneming? Dan bent u bij Team Verbind op het juiste adres. Met behulp van Team Verbind is de eerste en meest belangrijke stap richting een goede, positieve en welvarende periode voor uw bedrijf gezet. Daarnaast is het ook simpelweg enorm leuk!

Interactie op bedrijfsfeest: van groot belang

Het blijkt dus dat interactie tijdens uw bedrijfsfeest van groot belang is. Het verbetert de prestaties van het bedrijf en de tevredenheid van uw belangrijkste bezit: uw werknemers. En wie wil dat nou niet? We kunnen het daarom niet vaak genoeg zeggen: “extern winnen = intern beginnen”.

No Comments

Post a Comment