Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? - Team Verbind
21838
post-template-default,single,single-post,postid-21838,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje?

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje?

Iedereen kent ze wel: de jaarlijkse bedrijfsuitjes. Hoe leuk ze ook zijn, origineel zijn ze vaak niet meer. Inmiddels heeft iedereen waarschijnlijk al meerdere uitjes meegemaakt. Samen met de collega’s bowlen, lasergamen, karten of naar de dierentuin. Het was leuk, maar meer dan dat ook niet. Het was geen unieke ervaring, een ervaring die je wel eens zou willen hebben met je collega’s. Het doel van een bedrijfsuitje is namelijk om de onderlinge band te versterken. Dit gebeurt normaal ook wel, maar niet zo veel als eigenlijk zou kunnen. Bij uitjes, evenementen en feesten van Team Verbind is dit anders. Wat wij doen? Wij organiseren evenementen en originele bedrijfsuitjes die zorgen voor meer verbinding binnen uw bedrijf. Heeft u vragen of wilt u informeren naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje georganiseerd door Team Verbind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

‘Normale’ bedrijfsuitjes zijn leuk, maar wat is de boodschap?

Wij begrijpen dat een bedrijfsuitje leuk moeten zijn, maar de voornaamste reden voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest is om de onderlinge band te versterken en/of verbeteren. Dit heeft namelijk een positieve invloed op de werksfeer én hierdoor weer op de resultaten van het bedrijf. Met z’n allen gaan bowlen of samen eten is dus wel leuk, maar zorgt het echt voor een betere onderlinge band en betere resultaten?

Origineel bedrijfsuitje

Een origineel bedrijfsuitje georganiseerd door Team Verbind zorgt er dus wél voor dat de onderlinge band binnen het bedrijf wordt versterkt. Bovendien zijn de bedrijfsuitjes, feesten en borrels georganiseerd door Team Verbind erg leuk & inspirerend.

Team Verbind organiseert voor u originele bedrijfsuitjes, borrels of feesten

Als je een echt origineel bedrijfsuitje wilt hebben, moet u dus bij Team Verbind zijn. Zoals de naam al zegt; Team Verbind, verbind bedrijven met hun werknemers op een unieke manier. Dit doel bereiken zij door evenementen te organiseren waarbij u bepaald wat het doel is en wat de boodschap moet zijn.

Uw waarden staan centraal

Bij de evenementen of uitjes van Team Verbind staan de waarden van uw bedrijf centraal. Wat wilt u uitstralen naar uw werknemers en wat wilt u hiermee bereiken? Waarden maken uw bedrijf uniek, daarom verwerkt Team Verbind deze in het gehele concept. Van muziek en aankleding tot in het eten en drinken. Dankzij onze werkwijze zal uw aankomend bedrijfsuitje dus uniek, origineel en bovenal met achterliggende gedachten zijn. De evenementen van Team Verbind kunt u dus zien als een investering in plaats van alleen een uitgavepost.

Verschillende thema’s voor een origineel bedrijfsuitje

Team Verbind werkt altijd op maat. Wel hebben zij een aantal thema-pakketten samengesteld om u zo een idee te kunnen geven. Hierbij wordt duidelijk met welke thema’s zij werken, maar uiteraard zijn eigen ideeën ook erg welkom. Wel gebruik maken van een van de thema-pakketten? Team Verbind verwerkt graag uw wensen en de boodschap van uw bedrijf in een van deze pakketten. Zo heeft u een uniek en origineel bedrijfsuitje!

One and all events

De zogenaamde ‘One and all’ evenementen richten zich vooral op het ‘verbinden’. De vertaling van ‘one and all’ is dan ook ‘een en allemaal’. Dit houdt in dat je binnen een bedrijf als team werkt, niet als individu. Tijdens dit bedrijfsuitje of evenement wordt gewerkt aan de onderlinge samenwerking en de communicatie.

Een ‘one and all’ evenement kan ook erg voordelig zijn wanneer uw bedrijf net veel nieuwe mensen heeft aangenomen. Tijdens dit evenement leert iedereen elkaar beter en op een andere manier kennen. Op deze manier is het ijs alvast gebroken en ontstaat er een gemoedelijkere sfeer op de werkvloer. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat men zich prettiger voelt op werk, waardoor er beter gepresteerd wordt en meer hart voor de zaak ontstaat.

Thankfulness events

Een thankfulness event is, zoals de naam al zegt, een evenement dat zich richt op het bedanken van uw werknemers. U kunt uw werknemers bijvoorbeeld bedanken voor hun inzet en hun harde werk in een lastige periode. Ook kunt u dit uitje gebruiken om relaties en partners van het bedrijf te bedanken. Dit wordt 100% doorgetrokken in het concept. Je ziet dit thema bijvoorbeeld terug in de hapjes, drankjes, de decoratie, de muziek en de eventuele presentjes. Waardering tonen is immers erg belangrijk en heeft wederom een positieve invloed op de sfeer en resultaten van uw bedrijf of onderneming.

Prideful events

Tot slot biedt Team Verbind ook prideful events aan. Tijdens deze evenementen zijn vooral de aspecten ‘trots’ en ‘vertrouwen’ van groot belang. Als het bedrijf trots en vertrouwen uitstraalt naar zijn werknemers, partners en andere relaties, dan zal dit bij hen ook vertrouwen creëren. Het personeel kan deze trots namelijk pas overnemen als ook hun directie deze trots uitstraalt. Een prideful event kan bijvoorbeeld goed passen bij een bedrijf waar het goed gaat of als er een positieve verandering gaat plaatsvinden. Denk hierbij aan een nieuw logo, een nieuwe samenwerking of een nieuw kantoorpand. Succesmomenten zijn erg belangrijk en moeten hierdoor juist gevierd worden!

Ook voor een nieuw logo, nieuwe website, nieuwe huisstijl kunt u bij Team Verbind terecht, want hoe fijn is het om alles met één bedrijf te kunnen regelen?

“Extern winnen = intern beginnen”

Het motto van Team Verbind is ‘extern winnen = intern beginnen’. Dit houdt in dat wanneer een bedrijf betere resultaten wilt boeken, het intern (dus binnen het bedrijf) moet beginnen. Als binnen het bedrijf de sfeer, de communicatie en de samenwerking verbeterd, dan laten de betere bedrijfsresultaten niet lang op zich wachten. Positiever en beter samenwerkend personeel is namelijk productiever. Ook zullen werknemers fijner te werk gaan als ze weten dat hun baas of directie hun waardeert en ziet staan.

Onze missie & onze visie

De missie van Team Verbind is om de innerlijke harmonie van bedrijven te verbeteren. Dit doen zij door zowel grootschalige als kleinschalige evenementen, bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten te organiseren. De waarden van uw bedrijf staan bij deze originele bedrijfsevenementen centraal. Door deze te verwerken in zowel het concept als het programma zorgt Team Verbind ervoor dat de werknemers zich in een ontspannen sfeer meer verbonden voelen met het bedrijf en hun collega’s.

Een begrip binnen eventmarketing

Team Verbind wil uitgroeien tot een begrip binnen eventmarketing en bekend komen te staan om de inspirerende en originele bedrijfsevenementen die zij organiseren. Klanten moeten naar Team Verbind komen óm Team Verbind, niet vóór Team Verbind.

Onze krachten

Wij proberen altijd een unieke, onvergetelijke belevenis te creëren. Team Verbind werkt met creativiteit, eerlijkheid en professionaliteit. Dit zie je dan ook zeker terug in de werkwijze de evenementen van Team Verbind.

Neem contact met ons op

Bent u klaar om eens voor een ander soort bedrijfsevenement te kiezen? Kies dan voor een van onze originele bedrijfsevenementen! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ze op. Team Verbind is te bereiken met de telefoon of via de mail. Neem contact met ze op en u wordt van harte uitgenodigd op het kantoor voor een lekker bakje koffie, allemaal vrijblijvend. Team Verbind is gevestigd in Rijen: Ericssonstraat 2. Dit ligt nabij Breda, Tilburg en Roosendaal. Ook zijn wij te vinden op social media waar leuke weetjes, informatie en ins & outs voorbij komen. Dus op de hoogte blijven en/of meer weten over Team Verbind? Volg hun account op Instagram en like ze op Facebook!

No Comments

Post a Comment